24 Οκτ 2013

Το βραβειάκι του μήνα: the unpaixtable blogger award!



      Με το που γύρισα στα πάτρια εδάφη με περίμενε μια πολύ ευχάριστη έκπληξη. Ο φίλος blogger Μάκης από το πολύ όμορφο ιστολόγιό του My way μου απένειμε αυτό το βραβείο συνεχίζοντας την ιδέα που ξεκίνησε εδώ: http://www.all4blogs.gr/arthra/unpaixtable-blogger-award.

     Τα καθήκοντα που αναλαμβάνω με την... παραλαβή του βραβείου είναι τα εξής: απαντάω στις ακόλουθες ερωτήσεις, δίνω το βραβείο σε 5 ιστολόγια που θεωρώ ότι το αξίζουν και κάνω μία έβδομη ερώτηση, την οποία θα απαντήσουν τα ιστολόγια που βράβευσα (μην κατσουφιάζετε, κι εγώ θα απαντήσω στην ερώτηση που έθεσε ο Μάκης που μου έδωσε το βραβείο)!
     Οι ερωτήσεις λοιπόν: 
 

1) Intro (Όνομα, Τοποθεσία, Ζώδιο, Blog Platform)
Αλεξιάννα, Αθήνα, Κριός, Blogger
2) Ποιο είναι το moto του Blog σου; Αν δεν έχεις σκέψου ένα τώρα!
Ο κόσμος μέσα από τα μάτια μιας γυναίκας...
3) Αν το blogging ήταν παιδικό παιχνίδι, ποιο θα ήταν και γιατί;
Παιχνίδι με τις κούκλες. Θυμάμαι που όταν ήμουν μικρή καθόμουν με τις φίλες μου και σκαρφιζόμασταν με τεράστια φαντασία ολόκληρες ιστορίες, που φυσικά τις υποδύονταν οι Barbie. Ιστορίες δεν λέμε κι εδώ; Ιστορίες που όμως πια δεν τις υποδύονται κάποιες κούκλες, αλλά εμείς οι ίδιοι...
4) Όταν γίνω διάσημος blogger θα... (συμπλήρωσε την φράση)
Θα κάνω με μεγάλη μου χαρά το χόμπυ μου επάγγελμα και θα γράφω όλη μέρα!
5) Κάνε φίρμα την λιγότερο δημοφιλή ανάρτηση σου.
Όσο υπάρχουν Χριστούγεννα, μπορούμε να χαμογελάμε. Για να μπαίνουμε στο κλίμα σιγά σιγά...!
6) Ποια κατηγορία ιστολογίων, θα ήθελες να αφανίσεις από την blog- όσφαιρα και γιατί;
Αυτά που βάζουν παραπλανητικούς και ιντριγκαδόρικους τίτλους στις αναρτήσεις τους για να κερδίσουν επισκεψιμότητα.
7) Και η ερώτηση του Μάκη: Αν είχατε τη δυνατότητα να ταξιδέψετε στο χρόνο σε πιο σημαντικό γεγονός θα θέλατε να είστε παρών;
Στην πτώση του Τείχους του Βερολίνου.

    Και τώρα ήρθε η ώρα να βραβευτούν τα εξής ιστολόγια:

      http://tsotsos.blogspot.gr/
      http://mariart-storiesandpoems.blogspot.gr/
      http://myownkallisblog.blogspot.gr/
      http://armoniaart.blogspot.gr/
      http://princess-airis.blogspot.gr/


   Τι πρέπει να κάνετε; Είναι πολύ απλό. Θα βάλετε στην ανάρτησή σας τη φωτογραφία του βραβείου, θα αναφέρετε με link ποιος σας το έδωσε, επίσης πάλι με link από πού ξεκίνησε η ιδέα, θα απαντήσετε στις πρώτες 6 ερωτήσεις που απάντησα κι εγώ καθώς και σε μία ακόμα, η οποία είναι: "Σε ποια χώρα θα θέλατε να μείνετε, αν δεν μπορούσατε να μείνετε στην Ελλάδα;" Αφού απαντήσετε λοιπόν σε αυτές τις ερωτήσεις, θα δώσετε κι εσείς το βραβείο σας σε άλλα 5 ιστολόγια που σας αρέσουν και μετά θα διατυπώσετε κι εσείς μία έβδομη ερώτηση, την οποία θα πρέπει να απαντήσουν αυτά τα ιστολόγια. Και φυσικά μην ξεχάσετε να ειδοποιήσετε τα 5 αυτά ιστολόγια για το βραβείο τους!
 
   Ελπίζω να μην σας μπέρδεψα...
 
   Καλό μας Σαββατοκύριακο!

7 σχόλια:

  1. Ωραία απάντηση για την πρώτη του Τείχους! Ένα από τα πιο σημαντικά γεγονότα της ανθρωπινης ιστορίας! 'Οπως επίσης η πιο διαφορετική απάντηση για το παιχικό παιχνίδι που διάβασα ήταν η δική σου! Δεν έχω παίξει με κούκλες ποτέ μου (άντε ίσως μια φορά με μια Bibi bo - χαχαχα! ) αλλά το πιασα το νόημα!Φιλιά καλή μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλό Σαββατοκύριακο και ευχαριστώ για άλλη μία φορά για το βραβείο!

      Διαγραφή
  2. Ευχαριστώ πολύ για το βραβείο!! Πολύ ευχάριστο κάθε φορά όταν βρίσκεις να σε περιμένει μια τέτοια έκπληξη!! Φυσικά ετοιμάζω ανάρτηση και ...σε αναμονή!! Φιλιά πολλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευχαριστώ πολύ για το βραβείο και για το τρόπο που το έθεσες γιατί με βράβευσες (στο δικό μου blog).To συγκεκριμένο βραβείο το έχω λάβει πρόσφατα, αλλά ακόμα δεν έχω απαντήσει, οπότε "μ΄ε΄να σμπάρο 2 τριγώνια" και θα βάλω 2 ερωτήσεις.(.χι..χι..πλάκα κάνω.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καταρχήν συγχαρητήρια για το βραβείο σου και σε ευχαριστώ πολύ για την τιμή. Το βραβείο το έχω πάρει καιρό και το έκανα κι ανάρτηση ( http://princess-airis.blogspot.gr/2013/10/blog-post_13.html).
    Πολύ όμορφες οι απαντήσεις σου.
    Παρακολουθώ με ενδιαφέρον τι παιδικό παιχνίδι διάλεξε ο καθένας γιατί θα τα μαζέψω σήμερα και θα τα κάνω ανάρτηση ! :)))
    Φιλιά πολλά και καλά να περνάς!

    ΥΓ: Εγώ διαλέγω τρελούς τίτλους στις αναρτήσεις μου συνήθως όχι για την επισκεψιμότητα αλλά γιατί δεν μπορώ με τίποτα τα απλά και τα τετριμμένα :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι τρελοί τίτλοι είναι ωραίοι! Εγώ δεν μπορώ κάτι τίτλους που σου εξάπτουν την περιέργεια και τελικά διαβάζεις το άρθρο και δεν έχει καμία σχέση με αυτό που υποσχόταν χαχα!
      Φιλιά, καλή συνέχεια!!

      Διαγραφή