9 Απρ 2013

Ας βοηθήσουμε όλοι τα αδέσποτα!


      
          Τα πράγματα για τα αδέσποτα στην Ελλάδα είναι δύσκολα, το ξέρουμε όλοι όσοι ασχολούμαστε με αυτό το θέμα. Αποικίες ολόκληρες με σκυλάκια και γατάκια σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, ζώα παρατημένα στη μέση του πουθενά, υποσιτισμένα, άρρωστα, χτυπημένα από αυτοκίνητα, με ένα βλέμμα που αναρωτιέται γιατί... Γατάκια και σκυλάκια πεταμένα από ασυνείδητους στα σκουπίδια, πιθανώς από τους ίδιους ασυνείδητους που άφησαν τα κατοικίδιά τους αστείρωτα.
          Όταν είσαι φιλόζωος στην Ελλάδα δεν έχεις άλλη επιλογή. Δεν μπορείς να πεις ότι θα αφιερώσεις συγκεκριμένο ποσό χρημάτων και χρόνο για την ενασχόληση με τα αδέσποτα. Είσαι υποχρεωμένος, περιτριγυρισμένος από δεκάδες ζωάκια που έχουν την ανάγκη σου και ξέρεις πως χωρίς τη βοήθειά σου θα υποφέρουν και πιθανότατα δεν θα επιβιώσουν, να δώσεις όλη σου την ψυχή σε αυτό. Να δώσεις τις ώρες σου, τη διάθεσή σου, την αγωνία σου, τον κόπο σου και το περίσσευμά σου για να σώσεις όσα παραπάνω αδέσποτα μπορείς. Είναι κάπως σαν την τελική σκηνή στην "Λίστα του Σίντλερ", όπου ο πρωταγωνιστής ανακαλύπτει πως του είχε απομείνει μία καρφίτσα και με αυτή θα μπορούσε να είχε σώσει άλλον ένα Εβραίο.
          Σε αυτή την καθημερινή μάχη είναι στιγμές που ψάχνουμε ανθρώπους να μας βοηθήσουν. Και στην προκειμένη εγώ, που εδώ και τρία χρόνια ταϊζω, στειρώνω, περιθάλπτω τις γάτες της γειτονιάς μου και όχι μόνο, και η κυρία Μαριάνθη Ζαμπέτα, η κυρία του Fazoo Farm, του καταφυγίου με τα 100 σκυλάκια και γατάκια, ζητάμε τη βοήθεια του καθένα που έχει όρεξη να συνεισφέρει σε αυτό που κάνουμε. Δημιουργήσαμε την Indiegogo Campaign, μία καμπάνια στο site indiegogo, όπου όποιος έχει ευαισθησίες μπορεί να ανεβάσει την καμπάνια του και να ζητήσει οικονομική βοήθεια για κάτι που έχει οραματιστεί να κάνει. Οι άνθρωποι που θα ενδιαφερθούν μπορούν να συνεισφέρουν είτε με οποιοδήποτε χρηματικό ποσό είτε με συγκεκριμένα χρηματικά ποσά που τους δίνουν ανταμοιβές. Εμείς στην καμπάνια μας ζητούμε οικονομική βοήθεια για να προσφέρουμε τη βοήθειά μας (φαγητό, φιλοξενία, ιατρική περίθαλψη, στείρωση) σε όσα περισσότερα αδέσποτα μπορούμε και έτσι να τους δώσουμε μια ευκαιρία στην ευτυχία και την αξιοπρεπή ζωή.
          Όποιος οραματίζεται ένα μέλλον χωρίς αδέσποτα, κακοποιημένα και πεινασμένα ζώα στους δρόμους, μπορεί να μας βοηθήσει!
 
 
            Φίλοι bloggers, μπορείτε να μας βοηθήσετε στην προσπάθειά μας επικολλώντας στο ιστολόγιό σας τον ακόλουθο κώδικα <iframe src="http://www.indiegogo.com/project/378008/widget/835092" width="224px" height="486px" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>    τοποθετώντας έτσι την καμπάνια μας σε περίοπτη θέση για να διαδοθεί. 

          Σας ευχαριστώ από καρδιάς :)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου